Wij zoeken iemand die van koken houdt!

19 november 2023

Wij zoeken horeca KANJERS!

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken

Interieurverzorgster/schoonmaakhulp

Functie

Word jij blij als alles er weer spik en span uit ziet? Niet bang voor water, stof en rommel? Dan is deze baan wellicht iets voor jou. Werktijden van 08.00-11.00 uur. Eén of twee keer door de weeks en 1x in het weekend.

Afwashulp (vanaf 15 jaar)

Functie

Stofzuigen, afwassen en bestek poetsen……..zaterdag of zondag…….Werktijden: 08.00-11.00 uur en/of 17.00-20.00 uur. Nog voldoende tijd om te sporten, uit te gaan of af te spreken met vrienden.

Bedieningsmedewerker Partijen Parttime

Functie

Wil jij graag mensen verrassen? Heb jij een passie voor de horeca? Of heb je naast je huidige baan, zin om eens bij te springen bij een diner, buffet of feestje? Kom dan ons team versterken als nieuwe bedieningsmedewerker partijen. Verschillende werktijden. Met avondfeestjes werk je van 20.00-01.30 uur. Soms beginnen buffetten in de middag (15.00 uur) en werk je tot 20.00 uur.

KOK  Fulltime &Parttime/ Keukenhulp

Functie

Wil jij graag werken in een keuken waar a la carte gekookt wordt, maar waar ook buffetten worden gemaakt? Wil jij jouw creativiteit hierin laten zien en werken in een leuk team? Dan pas jij goed in ons keukenteam en kan jij ons versterken in de keukenbrigade. Werktijden van 11.00-19.00 uur of van 12.00-20.00 uur.

Wie zoeken wij?

Iemand die gemaakt is voor de horeca, van aanpakken weet en met een grote glimlach graag in de weer is. Dit kan ook voor een aantal dagen zijn (ook  in het weekend).

Wij vragen:

Pijnappel biedt jou:

Ben je enthousiast geworden? Wij willen je graag leren kennen in een persoonlijk gesprek. Dan kan je gelijk de locatie bekijken, de koffie proeven en kennis maken met je nieuwe collega’s. Stuur een mailtje naar info@restaurant-pijnappel.nl of bel 055-3011242 en plan gelijk je bezoek!