Koud, warm en dessert-BUFFET 1 vanaf 25 personen

Koud, warm en dessert-BUFFET 2, vanaf 25 personen

Koude gerechten:

  • Bolletjes vleessalade garneerd met rolletjes achterham en asperges
  • Vleesschotel met rosbief, rollade, gerookte kip en gerookte ham met meloen
  • Gemengde salade, tomaat, komkommer, fetakaas, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes
  • Bolletjes zalmsalade
  • Visschotel met makreel, gerookte forel, garnalen en gerookte zalm
  • Haring met uitjes
  • Verse rode zalm, deze wordt gefileerd aan het buffet

Bij dit koud buffet serveren wij tevens stokbrood, kruidenboter, knoflooksaus en cocktailsaus

Warme gerechten:

  • Varkenshaaspuntjes met champignonroomsaus
  • Biefstukpuntjes met stroganoffsaus
  • Zalmstukjes met dillesaus
  • Gebakken aardappelen
  • Frieten en mayonaise
  • Twee seizoensgroenten

Nagerechtenbuffet:

  • Vanilleijs, aardbeienijs, boerenjongensijs, cassataijs, puddingen
  • Vers fruitsalade
  • Slagroom
  • Warme chocoladesaus
  • Warme kersen

Koffie met bonbons

Warm en dessertbuffet 3 vanaf 25 personen

Allereerst kunt u genieten van een heerlijk kopje groente- of tomatensoep, met soepstengels.

Warme gerechten/hoofdgerechten:

  • Varkenshaaspuntjes met champignonroomsaus
  • Biefstukpuntjes met stroganoffsaus
  • Schnitzeltjes
  • Gebakken zalmstukjes
  • Gebakken aardappelen
  • Frieten en mayonaise
  • Twee seizoensgroenten
  • Gemengde salade, tomaat, komkommer, fetakaas, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes
  • Appelmoes

Nagerechtenbuffet:

  • Vanilleijs, aardbeienijs, boerenjongensijs, cassataijs, puddingen
  • Vers fruitsalade
  • Slagroom
  • Warme chocoladesaus
  • Warme kersen

Koffie met bonbons

Hapjesbuffet 1

Vlees

  • Bolletjes huzarensalade
  • Etagère met rauwkost, tomaat en komkommer.
  • Stukjes worst en Hollandse kaasblokjes
  • Gevulde wraps

Vis

  • Bolletjes zalmsalade
  • Stukjes haring met roggebrood
  • Stukjes makreel en gerookte forel

Warm

  • Kipnuggets, bami en nassisnacks
  • Balletjes in satésaus
  • Stokbrood en uienbrood
  • Kruidenboter
  • Twee koude sausjes

Hapjesbuffet 2

Vlees

  • Bolletjes huzarensalade
  • Etagère met rauwkost, tomaat en komkommer.
  • Stukjes worst en Hollandse kaasblokjes
  • Kaasplankje met Franse kaas
  • Gevulde wraps

Vis

  • Bolletjes zalmsalade
  • Stukjes haring met roggebrood
  • Stukjes makreel en gerookte forel

Warm

  • Kipnuggets, bami en nassisnacks
  • Balletjes in satésaus
  • Mini loempia’s
  • Gevulde bladerdeeghapjes
  • Stokbrood en uienbrood
  • Kruidenboter
  • Twee koude sausjes

Hapjesbuffet 3 combinatie met tapas

Vlees

  • Bolletjes huzarensalade
  • Etagère met rauwkost, tomaat en komkommer.
  • Stukjes worst en Hollandse kaasblokjes
  • Gevulde wraps
  • Kaasplankje met Franse kaas

Vis

  • Bolletjes zalmsalade
  • Stukjes haring met roggebrood
  • Stukjes makreel en gerookte forel
  • Rode zalm

Warm

  • Kipnuggets, bami en nassisnacks
  • Bladerdeeghapjes en miniloempia’s
  • Balletjes in satésaus
  • Stokbrood en uienbrood
  • Kruidenboter
  • Twee koude sausjes

Tapas:

  • Champignons gevuld met roomkaas
  • Peppedews gevuld met roomkaas
  • Gemarineerde olijven
  • Maraboules ( pittige worstjes )
  • Ansjovisrolletjes

Koffietafel

Kop goed gevulde heldere groentesoep

  • diverse broodsoorten, bruin en wit
  • broodje
  • plak krentebrood
  • vleeswaren
  • kaas
  • jam
  • gekookt ei
  • kroket

Hierbij serveren wij 2x koffie, thee of melk

Broodbuffet ( Brunch ) 1-- vanaf 25 personen

Wij openen het broodbuffet met goed gevulde heldere groentesoep en romige tomatensoep met soepballetjes

Het buffet bestaat verder uit:

  • broodsoorten, bruin en wit
  • kleine gesorteerde broodjes
  • krentenbrood
  • vleeswaren
  • kaas
  • jam
  • gekookt eitje
  • kroket
  • huzarensalade
  • kipragout
  • vers fruitsalade
  • melk, jus d’orange

Als afsluiting een kop koffie of thee met bonbons

Broodbuffet ( Brunch ) 2 -- vanaf 25 personen

Wij openen het broodbuffet met goed gevulde heldere groentesoep en romige tomatensoep met soepballetjes

Het buffet bestaat verder uit:

  • broodsoorten, bruin en wit
  • kleine gesorteerde broodjes
  • krentenbrood
  • vleeswaren
  • kaas
  • jam
  • gekookt eitje
  • kroket
  • huzarensalade
  • kipragout
  • stukjes verse worst
  • roerei
  • yoghurt
  • vers fruitsalade
  • melk, jus d’orange

Als afsluiting een kop koffie of thee met bonbons

Stamppotten/Winterkost