Voorgerechten

  • Gebonden tomatensoep met soepballetjes € 5,50
  • Goed gevulde heldere groentesoep € 5,50
  • Heldere bouillon met bospaddenstoelen € 5,50
  • Carpaccio van ossenhaas, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en pestodressing € 8,75
  • Salade van verse slasoorten met gamba's € 9,75
  • Gerookte zalm in combinatie met Hollandse garnalen € 11,75
  • Champignons in bierbeslag met koude knoflooksaus € 8,50
  • Gebakken kippenlevertjes met spek en uitjes € 8,50
  • Wildcombi: kroketje van hertenragout, gerookte eendenborst en bouillon van bospaddenstoelen € 11,75

Vegetarische gerechten

  • Champignons in bierbeslag met koude knoflooksaus € 8,50
  • Heldere bouillon met bospaddestoelen € 5,50

Alle voorgerechten worden geserveerd met een broodje en boter.