Hoofdgerechten

  • Kalfslever met spek en uien € 18,50
  • Tournedos ( supermalse biefstuk ) met kruidenboter € 22,50
  • Boerentournedos met gebakken champignons, spek, paprika en uitjes € 23,75
  • Tournedos met gebakken champignons € 23,75
  • Huisgemarineerde varkenshaas saté-Spies € 17,50
  • Surf en Turf, tournedos (150 gram) met gamba's en kruidenboter € 22,50
  • T-bone steak met pepersaus € 25,75
  • Wiener schnitzel € 16,75
  • Roast-Rib, malse varkenskarbonade aan het bot met mosterdsaus € 18,25
  • Boeren-Roast-Rib, malse varkenskarbonade met champignons, spek, paprika en uitjes € 19,75
  • Sucade-Stoofvlees € 17,50
  • Gebakken zalmfilet met kruidenboter € 19,50
  • In roomboter gebakken royale zeetong € 28,50
  • Vis-Stoofpotje € 17,50

Vegetarische gerechten

  • Groentenwrap, gegratineerd met kaas € 16,50
  • Pasteibakje met groentenragout en quorn, gegratineerd met brie € 16,50

Kleinere gerechten

  • Gesneden rollade, warm of koud geserveerd € 15,25
  • Biefstuk van de ossenhaas 150 gram, met kruidenboter € 18,50
  • Wiener schnitzel 120 gram € 14,25

Maaltijdsalades

  • Maaltijdsalade met gamba's € 14,75
  • Maaltijdsalade met brie en walnoten € 14,75

Alle hoofdgerechten, worden geserveerd met gebakken aardappelen en/of frieten, warme groenten en sla. De maaltijdsalades worden geserveerd met broodjes.