Hoofdgerechten

  • Kalfslever met spek en uien € 19,90
  • Tournedos met rode Gravendaelwijnsaus € 24,40
  • Boerentournedos met gebakken champignons, spek, paprika en uitjes € 25,70
  • Tournedos met gebakken champignons € 25,70
  • Surf en Turf, tournedos (150 gram) met gamba's en kruidenboter € 24,40
  • T-bone steak met pepersaus € 27,30
  • Wiener schnitzel € 17,75
  • Roast-Rib, malse varkenskarbonade aan het bot met mosterdsaus € 19,65
  • Boeren-Roast-Rib, malse varkenskarbonade met champignons, spek, paprika en uitjes € 21,10
  • Sucade-Stoofvlees € 18,55
  • Gebakken zalmfilet met kruidenboter € 20,70
  • In roomboter gebakken royale zeetong € 30,25
  • Hazenbout met wildsaus € 23,45
  • Hertenbiefstukjes met cognacsaus € 25,50
  • Wildragout, stoofpot van hertenvlees € 19,35

Vegetarische gerechten

  • Groentenwrap, gegratineerd met kaas € 17,50
  • Pasteibakje met groentenragout en quorn, gegratineerd met brie € 17,50

Kleinere gerechten

  • Gesneden rollade, warm of koud geserveerd € 16,20
  • Biefstuk van de ossenhaas 150 gram, met rode Gravendaelwijnsaus € 19,65
  • Wiener schnitzel 120 gram € 15,40
  • Kleintje-wildragout, stoofpotje van hertenvlees € 17,25

Maaltijdsalades

  • Maaltijdsalade met gamba's € 16,20
  • Maaltijdsalade met brie en walnoten € 16,20
  • Maaltijdsalade met gerookte hertenham € 16,20

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen en/of  frieten, warme groenten en sla. De maaltijdsalades worden geserveerd met brood.