Hoofdgerechten

  • Kalfslever met spek en uien € 18,75
  • Tournedos met kruidenboter € 22,75
  • Boerentournedos met gebakken champignons, spek, paprika en uitjes € 24,25
  • Tournedos met gebakken champignons € 24,25
  • Surf en Turf, tournedos (150 gram) met gamba's en kruidenboter € 22,75
  • T-bone steak met pepersaus € 25,75
  • Wiener schnitzel € 16,75
  • Stoofpotje van kip € 16,75
  • Roast-Rib, malse varkenskarbonade aan het bot met mosterdsaus € 18,50
  • Boeren-Roast-Rib, malse varkenskarbonade met champignons, spek, paprika en uitjes € 19,75
  • Sucade-Stoofvlees € 17,50
  • Gebakken zalmfilet met kruidenboter € 19,50
  • In roomboter gebakken royale zeetong € 28,50
  • Asperges traditioneel (6st) met boerenachterham, ei, gekookte krieltjes en botersaus € 22,50

Vegetarische gerechten

  • Groentenwrap, gegratineerd met kaas € 16,50
  • Asperges (3st) met brie, gekookte krieltjes, ei en botersaus € 17,00

Kleinere gerechten

  • Gesneden rollade, warm of koud geserveerd € 15,25
  • Biefstuk van de ossenhaas 150 gram, met kruidenboter € 18,50
  • Wiener schnitzel 120 gram € 14,50
  • Klein stoofpotje van kip € 14,50

Maaltijdsalades

  • Maaltijdsalade met gamba's € 15,25
  • Maaltijdsalade met brie en walnoten € 15,25

Alle hoofdgerechten, behalve de asperges, worden geserveerd met gebakken aardappelen en/of  frieten, warme groenten en sla. De maaltijdsalades worden geserveerd met broodjes.