Hoofdgerechten

  • Kalfslever met spek en uien € 18,50
  • Tournedos ( supermalse biefstuk ) met kruidenboter € 22,50
  • Boerentournedos met gebakken champignons, spek, paprika en uitjes € 23,75
  • Tournedos met gebakken champignons € 23,75
  • Surf en Turf, tournedos (150 gram) met gamba's en kruidenboter € 22,50
  • T-bone steak met pepersaus € 25,75
  • Wiener schnitzel € 16,75
  • Roast-Rib, malse varkenskarbonade aan het bot met mosterdsaus € 18,25
  • Boeren-Roast-Rib, malse varkenskarbonade met champignons, spek, paprika en uitjes € 19,75
  • Sucade-Stoofvlees € 17,50
  • Gebakken zalmfilet met kruidenboter € 19,50
  • In roomboter gebakken royale zeetong € 28,50

Asperges

  • Asperges traditioneel (6st), met boerenachterham, ei, gekookte krieltjes en botersaus € 21,50
  • Gebakken zalmfilet met asperges (3st) en botersaus € 23,50

Vegetarische gerechten

  • Groentenwrap, gegratineerd met kaas € 16,50
  • Asperges (3st) met brie, gekookte krieltjes, ei en botersaus € 17,00

Kleinere gerechten

  • Gesneden rollade, warm of koud geserveerd € 15,25
  • Biefstuk van de ossenhaas 150 gram, met kruidenboter € 18,50
  • Wiener schnitzel 120 gram € 14,25
  • Plate asperges (3st), met boerenachterham, ei, gekookte krieltjes en botersaus € 17,00

Maaltijdsalades

  • Maaltijdsalade met gamba's € 14,75
  • Maaltijdsalade met brie en walnoten € 14,75

Alle hoofdgerechten, behalve de plate asperges en de asperges traditioneel,  worden geserveerd met gebakken aardappelen en/of frieten, warme groenten en sla. De maaltijdsalades worden geserveerd met broodjes.